Produkter

Flagstang i glasfiber med dannebrog hejst til tops.

Glasfiberflagstang

En glasfiberflagstang har måske ikke den samme charme, som en flagstang af træ. Til gengæld er den stort set vedligeholdelsesfri. Den kan med tiden blive snavset og trænge til rengøring, men den skal aldrig slibes eller males.

Glasfiberflagstangen er lette at håndtere og skal kun vedligeholdes med sæbevand og kan eventuelt poleres med voks.

Gå til shoppen og se udvalget af glasfiberflagstænger


Træflagstang udført i svensk grantræ.

Flagstang i træ

Den klassiske flagstang leveres i grantræ og trykimprægneret træ. Du kan vælge om den skal være malet eller rå.

Flagstænger i træ har tendens til med tiden at slå revner og kræver vedligeholdelse mindst hvert andet år. Massive flagstænger fås også i limtræ, der stort set ikke sprækker.

Gå til shoppen og se udvalget af flagstænger i træ


Flagstang i glasfiber monteret på vippebeslag

Vippebeslag

Din glasfiberflagstang kan monteres på et vippebeslag, der støbes plant med græsplænen. Det kræver, at selve flagstangen er forberedt med et beslag i bunden af stangen.

Vi tilbyder en færdigstøbt betonklods, med istøbt vippebeslaget. Du kan også selv nemt støbe beslaget ned i græsplæne i et betonfundament.

Med et vippebeslag er det nemt at vedligeholde og rengøre flagstangen. Med et vippebeslag står flagstangen altid i lod, den justeres nemt med møtrikkerne i beslaget.

Gå til shoppen og se mere om vippebeslag


Støtte til flagstang i eg med kobberhætte.

Flagstangsstøtte

Ønsker du en klassisk flagstang med støtte, som flagstangen skal monteres på. Er det vigtigt at finde en støtten, der passer i stilen til dit hus og din have. I shoppen finder du et udvalg af støtter i egetræ, granit og beton.

Har du en støtte i forvejen, som der skal monteres ny flagstang på, anbefaler vi altid at investere i nye beslag, af hensyn til sikkerheden.

Gå til shoppen og se udvalget af støtter til flagstang


Udvalg af produkter til flagstangen, flag, vimpel, stander i dansk kvalitet.

Flag og vimpel

Dannebrog, vimpler og standere er fremstillet i 100 % polyester, stoffet er 190 g/m2. Alle flag har gennemgået 3 kvalitetstests. Syet med 2 stk. flagclips. Flag fra 40 cm til 70 cm er dog syet med 3 mm line med 2 øjer.

Forstærket med en ekstra syning i enden af flaget. Hjørnerne er syet med ekstra søm, således at vinden har mindst mulighed for at få fat – slidtagen bliver derved minimal. Flag fra 350 cm til 475 cm isyet svirvel og line.

Gå til shoppen og se alle flag og vimpel


Udvalg af produkter til flagstangen.

Flagstangs tilbehør

I vores shop finder du masser af tilbehør. Vi har bl.a et stort udvalg af knopper i f.eks sølv og guld. Du kan også vælge at udnyttet højden på din flagstang til at montere en knop med indbygget TV-antenne.

Gå til shoppen og se tilbehør til flagstangen

Åbningstider: Man. - tors. 8:00 - 17:00 - Fre. 8:00 - 16:30 | Glasfiberflagstang | Køb flagstang